Babravičienė B., ir kt. - Žuvų valgiai. 3 dalis - 2006
3.90€
„Žuvys mūsų valgiaraštyje yra labai svarbios. Paprastai mitybos
specialistai pataria atsisakyti riebaus maisto, tačiau žuvis priešingai -
kuo riebesnė, tuo geresnė. Net ir nesilaikydami sveikos mitybos
principų, žuvų patiekalų neišbraukiame iš šeimos valgiaraščio: jie
greitai ir paprastai paruošiami, o ką jau kalbėti apie gamybos būdų
įvairovę. Šia knyga ir siekiame, kad žuvis - puikus maisto produktas -
taptų dar patrauklesnė jos mėgėjams, o abejingus suviliotų jos
paragauti. Puikaus laimikio! Jei ne iš jūros, tai nuo viryklės ar iš
orkaitės“.
..
„Žuvys mūsų valgiaraštyje yra labai svarbios. Paprastai mitybos
specialistai pataria atsisakyti riebaus maisto, tačiau žuvis priešingai -
kuo riebesnė, tuo geresnė. Net ir nesilaikydami sveikos mitybos
principų, žuvų patiekalų neišbraukiame iš šeimos valgiaraščio: jie
greitai ir paprastai paruošiami, o ką jau kalbėti apie gamybos būdų
įvairovę. Šia knyga ir siekiame, kad žuvis - puikus maisto produktas -
taptų dar patrauklesnė jos mėgėjams, o abejingus suviliotų jos
paragauti. Puikaus laimikio! Jei ne iš jūros, tai nuo viryklės ar iš
orkaitės“.