Jansonė I. - Maistas, kuris palaiko - 2013
4.30€
Jei galvojame
logiškai – argi gali kilti abejonių, kad maistas turi būti toks, jog
PALAIKYTŲ visus organus ir ląsteles, o ne ardytų ir žalotų! Visi su tuo
sutinka teoriškai, bet praktiškai jau kuris laikas elgiamės priešingai,
duodami organizmui tokius produktus, kurie NEPALAIKO, juo labiau
organizmo neatstato – cukrų, smulkius baltus miltus, druską, actą, ir
kavą. Tai stipraus veikimo nuodai – neorganinės medžiagos, kurios ardo
visas organizmo sistemas.
Natūralus maistas
palaiko, bet daugelis vartoja nenatūralų maistą, virtą, marinuotą,
sūdytą ir cukruotą, rafinuotą, kuris išvalytas nuo organizmui reikalingų
medžiagų. Toks maistas nuodija žmogų...
Jei galvojame logiškai – argi gali kilti abejonių, kad maistas turi būti toks, jog PALAIKYTŲ visus organus ir ląsteles, o ne ardytų ir žalotų! Visi su tuo sutinka teoriškai, bet praktiškai jau kuris laikas elgiamės priešingai, duodami organizmui tokius produktus, kurie NEPALAIKO, juo labiau organizmo neatstato – cukrų, smulkius baltus miltus, druską, actą, ir kavą. Tai stipraus veikimo nuodai – neorganinės medžiagos, kurios ardo visas organizmo sistemas.
Natūralus maistas palaiko, bet daugelis vartoja nenatūralų maistą, virtą, marinuotą, sūdytą ir cukruotą, rafinuotą, kuris išvalytas nuo organizmui reikalingų medžiagų. Toks maistas nuodija žmogų.