Šventiniai patiekalai su želatina - 2011
nauja
Greičiausiai jūs ne kartą esate stabtelėję prie konditerijos gaminių
lentynos pasigrožėti ten besipuikuojančiais drebučių tortais ir kitais
gardėsiais? O gal kiekvieną draugės pagaminto užkandžio kąsnį pavydžiai
palydėdavote atodūsiu „Kodėl jai pavyksta, o man – niekada?”
Patikėkite, iš tiesų tai visai lengva. Tereikia žinoti keletą esminių
taisyklių ir tiksliai jų laikytis. Visos želatinos paslaptys ir jos
kaprizai atskleisti ir tiesiog papunkčiui išvardinti šioje knygoje. Jums
išsyk paaiškės, ką iki šiol darėte klaidingai, o su naujai įgytomis
žiniomis drąsiai galėsite imtis šventinių patiekalų su želatina ruošimo.
Laikantis pagrindinių taisyklių ir su želatina elgiantis teisingai,
tiesiog iš kojų verčiančius tortus, šaltus užkandžius ir desertus
galėsite kurti visiškai pagal savo fantaziją. Ir jie tikrai jums pavyks,
taip gerai, kaip visuomet svajojote!