Schinharl C. - 1 bulvė - 50 patiekalų - 2010
Nauja
Bulvėms tiesiog sunku atsispirti! Šie nuostabūs šakniagumbiai kadaise
buvo vargingųjų „duona“, o dabar iš jų gaminami ir rinktiniai
patiekalai, nors iki šiol populiariausi yra klasikiniai valgiai, tokie
kaip bulviniai blynai, košė ir keptos bulvės. Tačiau bulvės gali
pateisinti didžiausius lūkesčius.
Gal pageidaujate aštriu
itališku padažu ir pistacijomis įdarytų ir orkaitėje keptų bulvių? O gal
puikios bulvių sriubos su šafranais ir žuvimi?
Arba tirolietiškai paruoštų bulvių su kiauliena?
Šioje knygoje kiekvienas ras tai, kas atitiks jo skonį! O kad viskas gaminant kuo puikiausiai pavyktų, knygoje pateikta nemažai patarimų ir gudrybių, kaip tinkamai ruošti bulvių patiekalus. Nerkite į didelį ir spalvingą bulvių pasaulį ir kepkite, virkite, trinkite, gruzdinkite... šiuos nuostabius šakniagumbius!