Veganiška virtuvė. Skanu ir sveika - 2016
Kaip nauja
Maitintis ir gaminti veganiškus patiekalus yra mada, kurios neišvengsi: beveik kiekviename mieste jau esama veganiškų restoranų, beveik visi garsūs kulinarijos šou televizijoje vedėjai yra išleidę po veganiškų receptų knygą, o mėsos ir pieno pakai¬talų, tokių kaip sojų mėsos dešrelės ar sojų pienas, rasite ne tik ekologiškų produktų parduotuvėse, bet ir prekybos centruose. Žinoma, nuo to smalsumas tik auga! Veganiška mityba - kas gi tai? Ar skanu? Ar sudėtinga pagaminti?
Šioje knygoje „Veganiška virtuvė. Skanu ir sveika" aprašyta, kaip pasigaminti veganiškus patiekalus: spagečius su veganiškų Bolognese padažu, mėsainius su mėsos pakaitalu, mėgstamą desertą PannaCotta iš vien augalinių produktų, avinžirnių frikadeles, lazaniją su troškintomis daržo¬vėmis, šventinį kepsnį sluoksniuotoje tešloje. Pabandę maitintis veganiškai - įsitikinsite, kad tai ne tik sveika, bet ir nenuobodu!