Purvinienė B. - Konservai ir pusgaminiai mūsų virtuvėje - 1962
Turinys: I. Mėsos konservai. 1. Rūkyta mėsa: Šalti užkandžiai. Šilti
užkandžiai. Sriubos. Apkepai. Įvairūs patiekalai. Kepiniai. 2. Dešros:
Šalti užkandžiai. Šilti užkandžiai. Sriubos. Apkepai. Įvairūs
patiekalai. Kepiniai. 3. Konservai hermetiškoje taroje: Šalti
užkandžiai. Šilti užkandžiai. Sriubos. Įvairūs patiekalai. Apkepai. II.
Žuvis. 1. Sūdyta žuvis: Šalti užkandžiai. Aptepai. Šilti patiekalai.
Apkepai. 2. Rūkyta žuvis: Šalti patiekalai. Šilti patiekalai. 3. Žuvies
konservai: Šalti užkandžiai. Šilti užkandžiai. Įvairūs patiekalai. III.
Grybai. 1. Sūdyti grybai: Šalti užkandžiai. Šilti užkandžiai. Apkepai.
Įvairūs patiekalai. Kepiniai. 2. Džiovinti grybai: Sriubos. Šilti
patiekalai. Apkepai. Padažai. Kepiniai. IV. Daržovių konservai. 1.
Sūdytos-raugintos daržovės: Šalti patiekalai. Sriubos. Šilti patiekalai.
Apkepai. Kepiniai. Įvairūs patiekalai. 2. Koservuotos daržovės: Šalti
užkandžiai. Šilti užkandžiai. Sriubos. Šilti patiekalai. Apkepai.
Patiekalai iš pomidorų tyrės ir sulčių. Padažai. V. Konservuoti vaisiai.
1. Vaisiai hermetiškoje taroje: Šilti patiekalai. Saldūs patiekalai.
Kepiniai. 2. Sultys: Sriubos. Saldūs patiekalai. Gėrimai. 3. Uogienės ir
marmeladai: Šilti patiekalai. Saldūs patiekalai. Padažai. Kepiniai. 4.
Džiovinti vaisiai: Šilti patiekalai. Saldūs patiekalai. Padažai.
Kepiniai. VI. Pieno konservai ir sūriai. Avižinių dribsnių tyrė su
kondensuotu pienu. Varškė su vaisiais ir kondensuotu pienu. Ledai iš
kavos su kondensuotu pienu. 1. Sūriai: Šalti užkandžiai. Šilti
patiekalai. Kepiniai. VII. Pusgaminiai: Mėsos pusgaminiai.Žuvies
pusgaminiai. Miltiniai pusgaminiai. Įvairūs paruoštų miltelių
pusgaminiai. Įvairūs dribsniai ir sausainiai. Sausainiai. Glajai.
Džiovinta duona: Šilti patiekalai. Sriubos. Saldūs patiekalai.